T 0031 (0) 85 066 1200 info@bouwgezond.nl

Scherpe isolatie prijzen voor optimaal rendement

Dat je fors kunt besparen op je stookkosten door te isoleren is overduidelijk. Veel mensen maken daarom een berekening van op welk moment ze de investeringskosten hebben terugverdiend. Dit moment wordt uiteraard versneld als je voor scherpe tarieven je isolatie kunt (laten) aanbrengen. Dat begrijpen we bij BouwGezond als geen ander. Daarom hebben wij scherp geprijsde isolatie- en bouwmaterialen in ons assortiment die je tal van voordelen bieden. Want naast financieel voordeel, is dit eveneens het voordeel van een gezond leefklimaat realiseren en een verhoogd woon- of werkcomfort. Kortom, isolatiematerialen voor optimaal rendement in diverse opzichten.

Isolatie prijzen die je aangenaam verrassen

Of het nu om spouwmuurisolatie gaat, dakisolatie, vloerisolatie: alle isolatie- en bouwmaterialen van BouwGezond zijn duurzaam. Wat je je daarbij voor moet stellen? Materiaalsoorten die 100% natuurlijk zijn en je juist daardoor isolatievoordeel bieden. Vezelrijke isolatievormen bijvoorbeeld, zoals isolatie met schapenwol, staan erom bekend dat ze zeer goed vocht kunnen transporteren. Dit gebeurt zonder dat dit op de vezelrijke materiaalsoort zelf van invloed is. Zo zijn er nog ontelbaar veel voordelen die duurzame materiaalsoorten je kunnen bieden waarbij je tegelijkertijd goed bezig bent voor het milieu.

De investering van isolatie prijzen in no time terugverdiend

De voornaamste reden om voor isolatie te kiezen is nog altijd de besparing die je hierdoor kunt realiseren op je stookkosten. Dat is dan ook zeker wat je met onze duurzame isolatie- en bouwmaterialen zult bereiken: energieneutraal wonen en werken. Daarbij letten we er eveneens op dat je ook meer comfort beleeft in huis of op je werk. Isoleren is namelijk één, maar bij gezond isoleren komt net even wat meer kijken. Bij BouwGezond B.V.  kunnen we je er alles over vertellen.

Particuliere verkoop via AndersVerBouwen.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 20:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday