N

Persoonlijk advies

N

Gezond isoleren

N

Gezond bouwen

N

30+ jaar ervaring

Schuimbeton logo

Sinds 1992 gespecialiseerd in gezond isoleren en bouwen

Schuimbeton review

Vragen?

Een energieneutraal huis wordt steeds belangrijker. Veel isolatie bedrijven spelen daar dan ook op in. Bij BouwGezond echter, gaan we hierin graag dat ene stapje verder. Wij hebben namelijk materialen in huis die niet alleen voor een forse besparing op je energierekening zorgen, maar ook nog eens voor een gezond leefklimaat. Met onze isolatie– en bouwmaterialen ben je goed bezig voor het milieu terwijl je je wooncomfort verhoogt. Kortom, wij bieden de ultieme win-win isolatiesoorten die je optimaal voorbereiden op een toekomst die energieneutraal is. Is dat nu niet precies waar je naar op zoek bent?

BouwGezond isolatiebedrijf garandeert fors lagere energiekosten

Wij weten als geen ander wat het belang is van woning- en bedrijfspandisolatie. De voornaamste reden waarom mensen voor isolatie kiezen, is vanwege de lagere energiekosten. Dat is dan ook zeker wat je met ons isolatiemateriaal realiseert. Tegelijkertijd creëer je automatisch een mindere afhankelijkheid van energieleveranciers. Ook ben je met onze isolatie- en bouwmaterialen minder afhankelijk van de continue prijsstijgingen op het gebied van gas en energie. Het directe gevolg is dat je woning in waarde zal stijgen zodra je deze geïsoleerd hebt.

Focus van ons isolatiebedrijf op verhoging RC waarde

BouwGezond durft jou een fors lagere energierekening te garanderen, doordat wij ons onder meer focussen op de verhoging van de RC waarde van elke constructie. RC staat voor ‘Resistance Construction’ en geeft de thermische weerstand weer van volledige constructies zoals daken, vloeren, gevels en spouwmuren. Des te hoger deze thermische weerstand is, des te hoger ook de isolatiewaarde van de constructie zal zijn. Met andere woorden, door ons hierin vast te bijten, weet BouwGezond je altijd van het meest optimale isolatieresultaat te verzekeren. Ongeacht, of je nu je dak, vloer, gevel of spouwmuren met onze materialen isoleert.

Wat isolatiebedrijf BouwGezond positief onderscheidt van anderen

Nu zijn er zeker meer isolatie bedrijven te vinden die zich volledig richten op het realiseren van een besparing op je energiekosten. Maar vaak richten deze bedrijven zich niet op de gevolgen van isolatie voor je binnenklimaat, of het optimaliseren hiervan. Dat is nu precies wat BouwGezond wel doet. Bij ons vind je namelijk uitsluitend duurzame isolatie– en bouwmaterialen die bijdragen aan een gezond leefklimaat en een verhoogd wooncomfort. Doordat al onze materialen een toonbeeld zijn van duurzaamheid, ben je bovendien goed bezig voor het milieu.

Wij dragen als isolatiebedrijf ons steentje bij aan een duurzame toekomst

Doordat een energieneutraal huis of bedrijfspand veel minder fossiele brandstoffen verbruikt, wordt een veel lagere CO2 uitstoot gerealiseerd. Dit is goed voor zowel mens als milieu, zeker met het oog op een duurzame toekomst. Andere voordelen van de keuze voor BouwGezond als isolatiebedrijf, is dat onze materialen stuk voor stuk een gezond leefklimaat realiseren. Vaak zijn slecht geïsoleerde huizen en bedrijfspanden er de oorzaak van, dat er allerlei gezondheidsklachten ontstaan. Dan moet je denken aan hoofdpijn bijvoorbeeld, maar ook aan verkoudheid en aan verschillende allergieën.

Verhoog je wooncomfort met isolatiebedrijf BouwGezond

Dankzij de duurzame isolatie– en bouwmaterialen van BouwGezond is je huis of bedrijfspand optimaal geïsoleerd. Naast een aanzienlijk lagere energienota, geeft dit ook een verhoogd wooncomfort. Wij hebben als motto: “wat er niet uit gaat, hoeft er ook niet in”. Dat betekent dat je met onze isolatie- en bouwmaterialen de warmte altijd binnenhoudt. Tocht of koude voeten behoren dan ook voorgoed tot het verleden. Ideaal toch? Dat vinden wij nu ook. Daarom nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen, zodat we gezamenlijk kunnen kijken welke isolatiemaatregelen voor jouw huis of bedrijfspand het meest geschikt zijn.

Eerlijk advies over
gezond (ver)bouwen en isoleren?