T 0031 (0) 85 066 1200 info@bouwgezond.nl

Isolatie aanbrengen met duurzame en gezonde materialen

Doordat we voortdurend met prijsstijgingen van energie en gas geconfronteerd worden, kiezen we steeds vaker voor het isoleren van ons huis of ons bedrijfspand. Dit zorgt ervoor dat we minder afhankelijk zijn van externe partijen, maar er is meer. Vooral wanneer je kiest voor isolatie- en bouwmaterialen die voor een energieneutraal resultaat zorgen en tegelijk een gezond leefklimaat realiseren. BouwGezond is hierin gespecialiseerd. Wij weten precies hoe we je woning of kantoor bijvoorbeeld zo duurzaam mogelijk kunnen isoleren. Daar komt bij, dat onze isolatiematerialen gezond zijn en het comfort verhogen.

Waar moet je isolatie aanbrengen voor het beste resultaat?

Het kan per woning of bedrijfspand verschillen waar isoleren het beste resultaat geeft. Vaak wordt voor isolatie aan de binnenkant van de muur gekozen en hiermee bespaar je inderdaad fors op je energie- en gasrekening. Daarnaast kan ook het isoleren van buitenmuren bijzonder isolerend werken, evenals het isoleren van vloeren. Wist je dat bij slecht geïsoleerde woningen en bedrijfspanden veel warmte via het dak verloren gaat? Daarom is ook dakisolatie in deze situaties zeker de overweging waard.

Welke duurzame soorten isolatie kun je aanbrengen?

Bij BouwGezond zijn alle isolatie- en bouwmaterialen duurzaam en gezond. Met onze houtvezel isolatieplaten bijvoorbeeld, kun je je muren isoleren maar ook vloeren en daken. Houtvezel is een op en top duurzaam product en wordt daarom vaak door ons aangeraden. Dankzij de flexibiliteit zijn houtvezel isolatieplaten eenvoudig aan te brengen tussen de balken van daken en geven vervolgens een hoge thermische isolatie. Houtvezel op vloeren zorgt er daarnaast voor dat je comfort binnen optimaal verhoogd wordt. Naast houtvezel kun je bij ons eveneens kiezen voor onder meer perliet als bijzonder duurzaam isolatiemateriaal.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 20:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday