T 0031 (0) 85 066 1200 info@bouwgezond.nl

Hoe je je isolatie kosten er in no time weer uit hebt

Steeds vaker overwegen particuliere woningbezitters om te gaan isoleren. Datzelfde geldt voor gebouwen en panden van bedrijven, organisaties en overheidsinstanties. De voornaamste reden is om te besparen op de energie- en gasrekening. Energieneutraal wonen en werken staat dan ook centraal in een duurzame toekomst. Hierbij wordt gezocht naar de meest voordelige isolatiemethode die snel wordt terugverdiend. Doordat wij onze isolatie- en bouwmaterialen van een zo scherp mogelijk tarief voorzien, is dit iets dat je bij BouwGezond zeker zult realiseren. Maar daarnaast behaal je nog meer voordeel. Voordeel die eveneens bijdraagt aan een woon- en werkomgeving die duurzaam is.

Scherpe isolatie kosten met veelzijdig rendement

Vooropgesteld bieden onze isolatie- en bouwmaterialen jou zonder twijfel forse besparingen op je energie- en gasrekening. Je bent hierdoor minder afhankelijk van de continue prijsstijgingen van externe partijen en tegelijk goed bezig voor het milieu. Het maakt daarbij niet uit wat je isoleert: vloerisolatie, kruipruimte isolatie, isolatie van leidingen, dakisolatie, gevel- of spouwmuurisolatie. Wel is het van invloed hoe er geïsoleerd wordt en met welke materiaalsoorten. Zo is onze bedrijfsnaam niet voor niets BouwGezond, want met onze isolatie- en bouwmaterialen creëer je ook een gezond leefklimaat en een verhoogd woon- en werkcomfort.

De isolatie kosten voor duurzame én gezonde materialen

Wat je je daarbij voor moet stellen? Geen last meer van gezondheidsklachten zoals hoofdpijn of allergieën zoals dit bij slechte isolatie het geval is en een heerlijk aangename comfortbeleving. Het hele jaar door. De kosten voor onze isolatie- en bouwmaterialen zullen je aangenaam verrassen. Voorbeelden van onze isolatiematerialen zijn houtvezel isolatieplaten, perliet en het Aerogel systeem. Stuk voor stuk zijn ze een toonbeeld van duurzaamheid, gezondheid én verhoogd comfort.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 20:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday