T 0031 (0) 85 066 1200 info@bouwgezond.nl

Verhoog je wooncomfort met duurzame isolatie

Bij BouwGezond weten we als geen ander wat duurzame isolatie voor je woning, kantoor of bedrijfspand kan betekenen. Sowieso bespaar je fors op je energierekening door je leefomgeving goed te isoleren. Maak je daarbij echter de keuze voor duurzame isolatiematerialen, dan zijn er nog veel meer voordelen. Zo verhoog je hiermee niet alleen je wooncomfort, maar verbeter je ook je algehele leefklimaat. Daarnaast ben je minder afhankelijk van externe partijen die je onaangenaam overladen met continue prijsstijgingen. In plaats daarvan, ben je met onze producten ook nog eens milieuvriendelijk bezig. Vertrouw daarom ook op de duurzame isolatiematerialen van BouwGezond en we garanderen je 100% tevredenheid.

 

Duurzame isolatie: bespaar en creëer optimaal wooncomfort

Vaak kiezen mensen voor een of meerdere vormen van isolatie vanwege de financiële voordelen. Je kunt dan ook flink besparen wanneer je bijvoorbeeld je spouwmuren isoleert. Daarnaast is ook de besparing van vloerisolatie het overwegen waard, evenals dakisolatie en het isoleren van je gevel binnen en buiten. Maar naast de forse besparingen, biedt BouwGezond nog meer. Wij hebben namelijk uitsluitend duurzame isolatiematerialen in ons assortiment, die ook nog eens gezond zijn. Ongeacht, of je nu voor onze spouwmuur-, vloer-, dak- of gevelisolatie kiest.

 

Duurzame isolatie van spouwmuren

Door je spouwmuren te isoleren met de materialen van BouwGezond realiseer je een zeer goede isolatie. Hiermee zorg je er onder meer voor dat de RC waarde van je woning, kantoorpand of bedrijf optimaal stijgt. De RC waarde vertelt je wat de warmteweerstand van een algehele isolatieconstructie is, zoals spouwmuren. Hoe hoger deze waarde, hoe optimaler je leefruimtes thermisch geïsoleerd zijn. Behalve de lage Lambda waarde, is onze spouwmuurisolatie eveneens 100% ongevoelig voor vocht, ongevoelig voor veroudering en onaantrekkelijk voor ongedierte. Daar komt dan nog bij dat onze isolatiematerialen voor spouwmuren volledig onbrandbaar zijn.

 

Duurzame isolatie van vloeren

Ook met het isoleren van je vloeren kun je aanzienlijke besparingen realiseren. Bij BouwGezond kun je terecht voor diverse duurzame isolatiematerialen voor zowel houten vloeren als tegelvloeren. Je tussenvloeren isoleren met de materialen van BouwGezond is ook nog eens heel eenvoudig. Daarin heb je de keuze uit vloerisolatie op basis van houtvezel, perliet granulaat en Poraver geblazen glaskorrels. Welke vorm van vloerisolatie voor jouw woning, kantoorpand of bedrijf het meest geschikt is? Dat is van een aantal factoren afhankelijk. BouwGezond vertelt het je graag.

 

Duurzame isolatie van daken

Als je dak slecht geïsoleerd is, zal de warmte in je woon- en werkruimtes veelal hierdoor ontsnappen. Juist daarom verdient dakisolatie onze absolute aanbeveling. Ook bij bestaande woningen en panden. Daar waar je bij nieuwbouw veelal isoleert vanaf de bovenzijde, kun je dit bij bestaande bouw met BouwGezond eenvoudig van binnenuit doen. Daarvoor bieden wij onder meer Udi THERM houtvezel isolatie. Hiermee realiseer je een goede isolatie en gecombineerd met de Udi IN 2CM panelen zorg je voor een prachtige gladde dakafwerking. Naast de houtvezel dakisolatie, kun je bij ons eveneens voor een vegetatiedak kiezen. Ook deze geïsoleerde daken verhogen de isolatiewaarde aanzienlijk.

 

Duurzame isolatie van gevels binnen en buiten

Net als bij onze dakisolatie het geval is, heeft BouwGezond ook voor gevelisolatie aan de binnen- en buitenzijde duurzame isolatiematerialen in de vorm van houtvezel. Daarbij biedt zowel onze perliet isolatiestuc als onze Aerogel isolatiestuc je meer wooncomfort, hogere isolatiewaardes en uiteraard een flinke besparing op je energierekening. Is dat nu niet precies waar je naar op zoek bent? Heeft je woning of pand extreme brandveiligheidseisen? Kies dan voor ons Perlit Plus systeem. Dit is volledig onbrandbaar en dus uitermate brandveilig.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 20:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday