T 0031 (0) 85 066 1200 info@bouwgezond.nl

Duurzame isolatie kopen: ontdek de vele voordelen

Energieneutraal wonen en werken draagt niet alleen bij aan een duurzame toekomst, maar ook aan een vollere portemonnee. Door te isoleren bespaar je immers fors op je energie- en gasrekening. Ongeacht, of je nu je spouwmuur, je vloer, je dak of je gevels isoleert. Voor veel mensen is dat dan ook dé reden om voor isolatie te kiezen bij bestaande woningen en bedrijfspanden, of uiteraard bij nieuwbouw. Maar wist je dat je nog meer voordeel kunt behalen bij isolatie? Dit, door te kiezen voor isolatie- en bouwmaterialen die duurzaam zijn en ook nog eens gezond. Hoe dat precies zit vertelt BouwGezond je graag.

Isolatie kopen bij BouwGezond

Uiteraard willen we allemaal op onze energie- en gaskosten besparen. Zeker met de continue prijsstijgingen waardoor je graag wat minder afhankelijk wilt zijn van externe partijen. Maar wat nu, als je voor isolatie kunt kiezen die je naast financiële besparingen ook een verhoogd woon- en werkcomfort biedt? Isolatie bovendien, die gezond is waardoor gezondheidsklachten zoals verkoudheid en allergieën eveneens tot het verleden behoren? Bij BouwGezond kun je nu tegen scherpe isolatie kosten deze materialen kopen die je dit allemaal te bieden hebben.

Welke soorten isolatie kun je kopen?

Nu vraag je je waarschijnlijk af welke soorten isolatie- en bouwmaterialen je zoveel voordelen bieden. Welnu, bij BouwGezond hebben we onder meer houtvezel isolatieplaten in het assortiment, isolatie met perliet of met Poraver glaskorrels en isolatie met het Aerogel systeem. Welk duurzaam en gezond isolatiemateriaal nu specifiek voor jouw woning of bedrijfspand het meest geschikt is, is van een aantal factoren afhankelijk. Datzelfde geldt voor welke isolatie je moet kiezen: spouwmuur, dak, vloer, gevels of een combinatie bijvoorbeeld. BouwGezond helpt je hier graag bij met een isolatieadvies op maat.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 20:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday