T 0031 (0) 85 066 1200 info@bouwgezond.nl

Duurzame isolatie gevel voor energieneutraal wonen en werken

Of het nu om een bestaande woning gaat of om een bestaand bedrijfspand, steeds vaker kiest men voor isoleren om energieneutraal te wonen en werken. Met de keuze voor de juiste isolatie- en bouwmaterialen kan dit dan ook zeer veel voordeel opleveren. De voornaamste reden is nog steeds om op energie- en gaskosten te besparen, maar er is ook steeds meer oog voor duurzaamheid. Bij BouwGezond kun je daarom uitsluitend kiezen uit isolatie- en bouwmaterialen die duurzaam zijn en zeer milieuvriendelijk. Daarnaast realiseert onze gevelisolatie een gezond leefklimaat en optimaal woon- en werkcomfort.

Isolatie van gevel, spouwmuur, dak of vloer

Het is afhankelijk van jouw specifieke woning, kantoor of bedrijfspand welk constructiedeel je het beste kunt isoleren voor optimaal resultaat. Soms is isolatie aanbrengen op alleen de gevel voldoende en soms haal je nog meer isolatieresultaat door meerdere constructiedelen te isoleren. Denk hierbij aan het dak bijvoorbeeld, of vloerisolatie. Door te kiezen voor isolatie- en bouwmaterialen die duurzaam zijn en gezond, realiseer je zo een forse besparing op je energie- en gaskosten. Je bent minder afhankelijk van externe partijen en de continue prijsstijgingen die ze doorvoeren. Ook behoren gezondheidsklachten zoals hoofdpijn en verkoudheid die bij slechte isolatie vaak voorkomen voorgoed tot het verleden.

Isolatie van gevel aan de binnen- en buitenkant

Je kunt met de isolatie- en bouwmaterialen van BouwGezond zowel de binnen- als de buitenkant van je gevels duurzaam en gezond isoleren. Denk hierbij onder meer aan perliet. Het Perliet Plus Systeem is optimaal vochtregulerend en dampopen. Naast perliet is ook ons Aerogel systeem een zeer goede keuze en datzelfde geldt voor gevelisolatie met houtvezel platen of schuimglas platen. Houtvezel, maar ook schuimglas is een op en top duurzaam product dat het hele jaar door voor optimale isolatie zorgt.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 20:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday