T 0031 (0) 85 066 1200 info@bouwgezond.nl

Met dubbele isolatie enorm besparen

Wil je ook flink besparen door isolatie toe te voegen aan je woning of bedrijfspand? Met de duurzame en gezonde isolatiematerialen van BouwGezond ben je ervan verzekerd. Wij zijn een specialist op dit gebied met jarenlange ervaring en veelzijdige expertise. Bij ons vind je de allerbeste materiaalsoorten voor je spouwmuurisolatie, gevelisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie en dakisolatie. Wil je zowel de thermische als de akoestische isolatie van je woning of bedrijfspand tot het maximale verhogen? Kies dan voor dubbele isolatie en dus voor de meest optimale isolatiewaarden.

Dubbele isolatie van muren en vloeren

Een ideale manier om dubbel te isoleren is de keuze voor bijvoorbeeld muurisolatie en vloerisolatie. Onze materiaalsoorten zijn van hoogstaande kwaliteit en bieden je daardoor meerdere voordelen. Zo realiseer je met ons Systeem Perlit of Perlit Plus naast thermische isolatie ook meteen akoestische isolatie van muren en vloeren. Ook de geluiddemping van akoestisch isoleren draagt bij aan een verhoogd woon- en werkcomfort. Daarnaast zorg je met onze isolatiematerialen voor een gezond leefklimaat en ben je veel minder afhankelijk van de continue prijsstijgingen van externe partijen.

Voordelig en verantwoord voor dubbele isolatie kiezen

Behalve de dubbele isolatie van muren en vloeren, kun je ook uitstekend voor het isoleren van zowel je dak als muren kiezen. Of de isolatie van zowel je dak als de vloer. Wist je bijvoorbeeld dat bij slechte isolatie de meeste warmte in je woning of bedrijfspand via het dak verdwijnt? Met de isolatiematerialen van BouwGezond behoort dat voorgoed tot het verleden. Wil je weten welke vorm van dubbel isoleren voor jouw specifieke woning of bedrijfspand het meest geschikt is? Voor meer informatie zie onze site of neem vrijblijvend contact op met BouwGezond: we staan al voor je klaar.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 20:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday