T 0031 (0) 85 066 1200 info@bouwgezond.nl

Topkwaliteit drukvaste isolatie van BouwGezond

BouwGezond is jouw specialist in het duurzaam en gezond isoleren van je woning, kantoorpand of bedrijfsgebouw. Hierbij verzekeren we je te allen tijde van de allerbeste kwaliteit isolatiematerialen. Een uitgelezen voorbeeld hiervan is onze drukvaste vloerisolatie. Wat drukvast inhoudt? Isolatiemateriaal met een hoge drukvastheid dat niet ineengedrukt wordt op het moment dat er (langdurig) grote druk op komt te staan. Denk hierbij aan zware apparatuur in je keuken of bijkeuken, maar ook aan zwaar meubilair in je woonkamer. De isolatiematerialen van BouwGezond behouden dan exact dezelfde hoogstaande isolerende werking. Ideaal toch? Dat vinden wij nu ook.

 

Drukvaste isolatie die op en top duurzaam is

Behalve drukvast, biedt BouwGezond je uitsluitend duurzame isolatie. Dit geeft je namelijk tal van extra voordelen. Allereerst ben je natuurlijk goed bezig voor het milieu. Je verbruikt immers veel minder fossiele brandstoffen waardoor je automatisch een lagere CO2 uitstoot realiseert. Ook zorgt dit voor een forse besparing op je energierekening. Daarnaast is het zo dat je minder afhankelijk bent van externe partijen zoals energie- en gasleveranciers. Hun continue prijsstijgingen zullen veel minder merkbaar zijn. Bovendien zorgen onze duurzame isolatiematerialen voor een gezonder leefklimaat én je verhoogt hiermee je wooncomfort. Kortom, door te kiezen voor de duurzame kwaliteit isolatie van BouwGezond creëer je de ultieme win-winsituatie. Zowel thuis als op het werk.

 

Kies voor drukvaste isolatie van je vloeren

Vooral bij het isoleren van je vloeren is het belangrijk voor drukvaste kwaliteit te kiezen. Want als je eenmaal besloten hebt om je woning of kantoorpand optimaal te isoleren, wil je natuurlijk de hoogst mogelijke isolatiewaarde halen. Bij BouwGezond heb je hierin de keuze uit diverse duurzame vormen van drukvaste vloerisolatie. Welke vorm je voorkeur ook heeft, je bespaart sowieso veel energie door je tussenvloeren te isoleren. Wat er niet uit kan hoeft er immers ook niet in te komen. Voor bestaande woningen die een houten balklaag hebben is het isoleren van de tussenvloeren zeer eenvoudig. Je kunt hierbij kiezen uit vloerisolatie met houtvezel, perliet granulaat of Poraver geblazen glaskorrels.

 

Drukvaste isolatie door middel van houtvezel

Je kunt onze drukvaste vloerisolatie van houtvezel zowel onder houten vloeren toepassen, als onder een tegelvloer. In beide gevallen zul je gegarandeerd een verhoging van je wooncomfort ervaren. Daarbij biedt BouwGezond je de hoogstaande kwaliteit houtvezel isolatieproducten van Udi. Zo zijn de Udi STRONG panelen in meerdere diktesoorten verkrijgbaar. Deze variëren van 20, 40, 60, 80 tot 100 millimeter. De Udi STRONG panelen zijn overigens ook zeer geschikt om als speciale onderlaag aan te brengen voor laminaat of parket in een dikte van 5 millimeter. Onze houtvezel isolatie onder vloeren is verder onaantrekkelijk voor ongedierte en gegarandeerd brandveilig. Ook qua vochtregulering bieden houtvezel panelen de ideale oplossing.

Diverse drukvaste isolatie soorten voor tegelvloeren

Houtvezel isolatie is ook voor tegelvloeren geschikt. Daarnaast kun je kiezen voor perliet vloerisolatie, eventueel gecombineerd met vloerverwarming. Ons perliet granulaat (isolatiekorrel) is 100% mineraal. Het heeft een hoge isolatiewaarde en is eveneens zeer geluiddempend. Andere voordelen van perliet granulaat zijn de volledige onbrandbaarheid en het feit dat het niet veroudert. Ook is perliet granulaat ongevoelig voor vocht waardoor het risico op schimmelvorming totaal niet aan de orde is.

Poraver geblazen glaskorrels als drukvaste isolatie

Ook onze Poraver geblazen glaskorrels zijn een prima manier om drukvaste vloerisolatie te realiseren. Dit is een zeer duurzame keuze, want deze slimme vloerisolatie korrels zijn vervaardigd uit oud glas wat niet meer voor glasproductie wordt gebruikt. Daarbij zijn Poraver geblazen glaskorrels licht in gewicht en hebben ze eveneens een hoge isolatiewaarde.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 20:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday