T 0031 (0) 85 066 1200 info@bouwgezond.nl

Bij BouwGezond de juiste dikte van je vloerisolatie

BouwGezond is expert in duurzaam en gezond isoleren. Voor iedere woning, kantoor of bedrijfspand hebben wij de allerbeste isolatiematerialen in huis. Naast spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie, is dit ook het geval voor vloerisolatie. Omdat geen woning, kantoor of bedrijfspand hetzelfde is, kun je bij ons bovendien kiezen uit verschillende diktes van vloerinstallaties. Ongeacht de dikte die specifiek op jouw situatie van toepassing is, ben je bij ons verzekerd van een lagere energierekening, meer wooncomfort en een gezond leefklimaat. Fantastisch toch?

Keuze voor de juiste dikte van je vloerisolatie

Het isoleren van je tussenvloeren bespaart zeer veel energie. Wij zeggen altijd: wat er niet uit kan komen, hoeft er ook niet in te komen. Stel nu dat je een oudere woning hebt die is voorzien van een houten balklaag. Dan is tussenvloerisolatie een uitstekende oplossing en bovendien heel eenvoudig te plaatsen. Wil je de isolatiewaarde van je gehele woning, kantoor of bedrijfspand nog meer verhogen? Kies dan voor dubbele isolatie. Bij BouwGezond kunnen we je precies vertellen welke combinatie het meest effectief is in jouw specifieke leefruimtes.

Dikte van vloerisolatie bij natuurlijke houtvezelmaterialen

Voor vloerisolatie kun je bij BouwGezond terecht voor topkwaliteit houtvezelmaterialen van Udi. De Udi STRONG panelen van houtvezel bieden je optimaal comfort en een hoge isolatiewaarde. Zowel onder houten vloeren zoals laminaat en parket, als onder een tegelvloer. Deze Udi STRONG panelen zijn bij BouwGezond verkrijgbaar in diverse diktes, beginnend bij 20 millimeter, dan 40 millimeter, 60 millimeter, 80 millimeter en 100 millimeter. Daarnaast is het mogelijk voor vloerisolatie van Udi te kiezen in 5 millimeter als speciale onderlaag voor onder meer je laminaat- en parketvloer. Verder kun je voor isolatie van je tegelvloer ook prima bij ons terecht voor perliet vloerisolatie.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 20:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday