T 0031 (0) 85 066 1200 info@bouwgezond.nl

De isolatie van leidingen voor optimaal warmtebehoud

Stel, je hebt je muren en vloeren geïsoleerd en je stookkosten gaan weliswaar naar beneden maar niet in die mate zoals je verwacht had. Ook hoor je telkens een tikkend geluid wanneer je de verwarming hoger zet. De kans is dan groot dat je je leidingen niet of niet goed geïsoleerd hebt. Zonde, want zo verlies je alsnog veel warmte en bespaar je minder op je energie- en gasrekening. Alle reden dus, om naast de isolatie van constructiedelen zoals muren en vloeren, ook je leidingwerk te (laten) isoleren. Bij BouwGezond vertellen we je graag hoe je dit op een duurzame en gezonde manier kunt doen.

Isolatie van leidingen met duurzame materialen

Net zoals BouwGezond duurzame en gezonde isolatie- en bouwmaterialen voor complete constructiedelen in huis heeft, hebben we dit ook voor leidingisolatie. Deze isolatiematerialen breng je eenvoudig aan en zijn de ideale aanvulling op minerale isolatie in spouwmuren bijvoorbeeld, zoals perliet of poraver glaskorrels. In tegenstelling tot isolatie met minerale wol, worden deze isolatiematerialen in je muur gespoten en geven ze zeer hoge isolatiewaardes. Vooral in combinatie met het isoleren van je leidingen.

Onze isolatie voor leidingen is beter voor het milieu

Behalve de besparingen die je met onze leidingisolatie realiseert, ben je ook goed bezig voor het milieu. Het draagt namelijk bij aan de reductie van CO2 uitstoot van je woning, bedrijfspand of overheidsgebouw. Daarbij komt, dat het tikkende geluid bij slecht of nauwelijks geïsoleerde leidingen vaak als bijzonder hinderlijk wordt ervaren. Dit behoort dan ook voorgoed tot het verleden wanneer je voor duurzame en gezonde leidingisolatie kiest. BouwGezond is hierin gespecialiseerd en we geven advies op maat voor het isoleren van het leidingwerk bij je thuis of op het werk.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 20:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday