T 0031 (0) 85 066 1200 info@bouwgezond.nl

BouwGezond B.V.: isolatie groothandel in duurzame materialen

Als je wilt isoleren met gegarandeerd duurzame materiaalsoorten, dan is het verstandig hiervoor naar een groothandel te gaan die hierin gespecialiseerd is. Of je nu op zoek bent naar duurzame spouwmuurisolatie, gevelisolatie, dakisolatie of vloerisolatie. Zo verzeker je jezelf bij groothandel BouwGezond B.V. van échte duurzame materiaalsoorten. Steeds vaker kiezen mensen bewust voor duurzaamheid in isolatie en dat is niet zonder reden. Door duurzaam te isoleren namelijk, bespaar je niet alleen fors op je energie- en gasrekening maar ben je ook goed bezig voor het milieu.

Isolatie groothandel in gezonde materialen

Daar komt bij, dat onze isolatie- en bouwmaterialen ook een toonbeeld zijn van producten die een gezond leefklimaat realiseren. Nauwelijks geïsoleerde woningen of bedrijfspanden kunnen voor uiteenlopende gezondheidsklachten zorgen. Denk daarbij aan hoofdpijn bijvoorbeeld, allergieën en verkoudheid. Om tocht en koude voeten te voorkomen kun je bij BouwGezond B.V. daarom terecht voor bijvoorbeeld de isolatie van je houten vloer. En wist je dat veel warmte bij slechte isolatie verloren gaat via het dak van de woning of het bedrijfspand? Ook dat behoort voorgoed tot het verleden als je kiest voor onze isolatie- en bouwmaterialen.

Materiaalsoorten van jouw isolatie groothandel BouwGezond B.V.

Nieuwsgierig geraakt naar de duurzame én gezonde isolatie- en bouwmaterialen die we je te bieden hebben? We geven je graag een duurzaam en gezond isolatieadvies op maat. BouwGezond B.V. adviseert regelmatig het gebruik van houtvezelplaten bijvoorbeeld, of perliet granulaat. Beide zijn toonbeelden van duurzaamheid en bieden daarnaast nog tal van andere voordelen voor de ideale isolatieoplossing voor jouw specifieke woning of bedrijfspand. Moet jouw pand bijvoorbeeld aan extreme brandveiligheidseisen voldoen? Dan is isolatie met perliet van harte aan te bevelen. Dit isolatiemateriaal is volledig onbrandbaar en biedt tegelijkertijd hoge thermische isolatiewaarden.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 20:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday