T 0031 (0) 85 066 1200 info@bouwgezond.nl

De duurzame en gezonde isolatie soorten van BouwGezond BV

Bij BouwGezond BV zetten we alles op alles om jou de meest duurzame en gezonde isolatieoplossing te bieden. Ongeacht, of dit nu om de isolatie van spouwmuren, gevels, daken of vloeren gaat. Energieneutraal wonen of werken is belangrijker dan ooit en we staan je hierin graag terzijde als isolatiespecialist. Wat je je bij duurzame en gezonde materiaalsoorten voor moet stellen? Isolatie- en bouwmaterialen die je niet alleen het voordeel bieden van een lagere energierekening, maar ook een gezond leefklimaat bewerkstelligen en je woon- of werkcomfort verhogen. Wat wil je nog meer?

Isolatie soorten van natuurlijke materialen

Veel van de ons omringende landen hebben het allang ontdekt: volledig natuurlijke mineralen om je huis, bedrijfspand of overheidsgebouw mee te isoleren. De reden waarom we in Nederland achterblijven is ons eigenlijk onduidelijk, omdat isoleren met natuurlijke materiaalsoorten tal van voordelen biedt. Zo kun je bij de isolatie van de muren van een bestaande woning bijvoorbeeld kiezen voor houtvezel isolatieplaten. Deze platen zijn ongekend populair in onder meer Duitsland omdat ze én een toonbeeld zijn van duurzaamheid én gezond woon- of werkcomfort bieden.

Scherp geprijsde isolatie soorten

Mocht je nu denken dat je voor isolatiematerialen die zoveel voordelen bieden de hoofdprijs moet betalen, dan heb je het mis. Sterker nog, door te kiezen voor onze duurzame en gezonde materiaalsoorten heb je je investering binnen een mum van tijd terugverdiend. Naast houtvezel isolatieplaten bieden ook poraver geblazen glas korrels je dit voordeel, evenals het perliet systeem en het Aerogel systeem. Daarbij komt dat perliet bijvoorbeeld, ook nog eens bekend staat om de uitzonderlijk hoge brandveilige eigenschappen. Het is volledig onbrandbaar wat ideaal is voor woningen, bedrijfspanden en overheidsgebouwen met extreme brandveiligheidseisen.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 20:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday