T 0031 (0) 85 066 1200 info@bouwgezond.nl

Duurzaam je dakbeschot isoleren: ontdek de voordelen

Wil je zo optimaal mogelijk isoleren en zo weinig mogelijk warmte verliezen? Kies er dan voor om je dak te isoleren met de kwaliteitsmaterialen van BouwGezond. Bij slecht geïsoleerde woningen verdwijnt de meeste warmte via het dak. Juist daarom is het zeer verstandig vooral je dak zo goed als mogelijk te isoleren. Bij ons kun je hiervoor uitstekend terecht. Wij bieden namelijk voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw de meest duurzame en gezonde dakisolatie. Hiermee weet je fors te besparen op je energierekening en zorg je er bovendien voor dat je wooncomfort aanzienlijk verhoogd wordt. Wat wil je nog meer?

Je dakbeschot isoleren van binnenuit of van boven

Bij BouwGezond ben je aan het juiste adres voor het isoleren van daken van zowel bestaande woningen als nieuwbouwwoningen. Daar waar je bij nieuwbouw het dak veelal vanaf de bovenzijde isoleert, doe je dit bij bestaande woningbouw van binnenuit. Daarbij bieden we je zeer scherpe dakisolatie prijzen voor topkwaliteit duurzame isolatiematerialen. Udi THERM houtvezel bijvoorbeeld of Udi FLEX houtvezelisolatie. Daarbij doet de kwaliteit van je dakbeschot eigenlijk niet ter zake. Voor iedere kwaliteit dakbeschot is er bij ons een uiterst effectieve Udi oplossing op maat te vinden.

Dakbeschot isoleren met integratie Udi carbon verwarming

Als je het allerbeste isolatiecomfort wilt ervaren, kun je bij BouwGezond eveneens terecht voor houtvezelisolatie voor je dak geïntegreerd met Udi carbon verwarming. Voor deze slimme verwarmingsvorm heb je maar drie onderdelen nodig: een temperatuur voeler, een thermostaat en een transformator. Tezamen met je dakisolatie biedt Udi carbon verwarming je de ultieme combinatie van comfort en energiezuinigheid. Behalve met daken, kun je Udi carbon verwarming ook integreren met je vloerisolatie en je wandisolatie.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 20:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday