T 0031 (0) 85 066 1200 info@bouwgezond.nl

Je dak isoleren met of zonder subsidie

BouwGezond is een isolatiespecialist met jarenlange ervaring en veelzijdige kennis. Wij bieden jou uitsluitend duurzame isolatiematerialen die bijdragen een aan verhoogd wooncomfort en een gezond leefklimaat. Ongeacht, of je nu voor onze spouwmuurisolatie kiest, onze vloerisolatie, onze gevelisolatie of onze dakisolatie. Bovendien ben je met al onze isolatiematerialen verzekerd van een flinke besparing op je energierekening. Daarbij maakt het eigenlijk niet uit of je nu wel of niet voor subsidie in aanmerking komt. Je zult bij ons versteld staan van de terugverdientijd van jouw investering in duurzame isolatie.

Kom je in aanmerking voor je dak isoleren met subsidie?

Wil je toch graag weten of je in aanmerking komt voor subsidie? Bijvoorbeeld door je dakbeschot te isoleren? Houd er dan rekening mee dat de subsidie via de Subsidie Energiebesparing Eigen Woning op is. Daarentegen kun je nog wel steeds een subsidieaanvraag voor onder meer dakisolatie doen via de VvE (Vereniging van Eigenaars). Datzelfde geldt voor wanneer je je bij een woonvereniging hebt aangesloten of een wooncoöperatie. Mits je voldoet aan de gestelde voorwaarden, heb je voor dakisolatie recht op een subsidie van circa 20% van de gemaakte isolatiekosten.

Ook je dak isoleren zonder subsidie biedt veel voordelen

Bij BouwGezond is het echter ook zonder subsidie zeer voordelig om bijvoorbeeld je dak te isoleren. Zo hebben wij dakisolatie van houtvezel in ons assortiment. Dit is gegarandeerd zeer de moeite waard. Wist je bijvoorbeeld dat de meeste warmte in slecht geïsoleerde huizen verloren gaat via het dak? Niet wanneer je kiest voor de Udi houtvezel isolatieproducten van BouwGezond. Hiermee ben je verzekerd van optimale isolatie en een zeer korte terugverdientijd. Datzelfde geldt voor onze kwalitatief hoogstaande vegetatiedaken.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 20:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday