T 0031 (0) 85 066 1200 info@bouwgezond.nl

Vind de beste buitenisolatie bij BouwGezond

Wil je ook meer wooncomfort, een hoge energiekostenbesparing en verzekerd zijn van hoge isolatiewaardes? Kies dan voor dakisolatie of gevelisolatie aan de buitenzijde van BouwGezond. Wij hebben jarenlange ervaring in het duurzaam isoleren van woningen, kantoorpanden en bedrijfsgebouwen. Wij zijn dan ook jouw specialist op het gebied van de meest optimale vormen van isolatie voor buiten en binnen. Met ons isolatiemateriaal ben je te allen tijde verzekerd van hoogstaande kwaliteit en een gegarandeerd gezond leefklimaat. Bekijk daarom gauw onze site en lees welke voordelen we jou allemaal te bieden hebben.

Buitenisolatie met subsidie

Door te kiezen voor de isolatiematerialen van BouwGezond bespaar je fors op je energiekosten. Alsof dat nog niet genoeg is, kun je in sommige gevallen ook bijvoorbeeld je dak isoleren met subsidie. Zo wordt onder meer buitenisolatie een investering die je in een zeer rap tempo terugverdient. Houd er wel rekening mee dat subsidie voor het isoleren van je dak niet langer mogelijk is via de Subsidie Energiebesparing Eigen Woning. Deze is namelijk op. Wat wel tot de mogelijkheden behoort, is een subsidieaanvraag indienen via een Vereniging van Eigenaars (VvE), een woonvereniging of wooncoöperatie.

Isolatie met topkwaliteit materialen

Of je nu wel of niet voor subsidie in aanmerking komt, bij ons zijn er tal van voordelen die de keuze voor isolatie hoe dan ook interessant maken. Behalve de besparing op je energierekening, ben je bij ons ook verzekerd van duurzame materialen van hoogstaande kwaliteit die zorgen voor een verhoogd wooncomfort en een gezond leefklimaat. Denk hierbij aan buitenisolatie met Systeem Perlit of Perlit Plus bijvoorbeeld, of houtvezel isolatieplaten. Daarnaast behoort ook Aerogel isolatiestuc tot ons assortiment. Systeem Aerogel biedt jou de hoogste isolatiewaarde en is geschikt voor vrijwel iedere steenachtige ondergrond.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 20:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday