T 0031 (0) 85 066 1200 info@bouwgezond.nl

Kies ook voor brandveilige isolatie die duurzaam is

Met de continu stijgende en fluctuerende energie- en gasprijzen wordt het beter isoleren van woningen en kantoren steeds vaker overwogen. Het verzekert je dan ook van een fors lagere energierekening en je bent veel minder afhankelijk van externe partijen. Daarbij komt, dat ook de verduurzaming van de maatschappij een steeds belangrijker rol speelt. Met de brandveilige isolatie van BouwGezond ben je daarom ook verzekerd van uitsluitend duurzame en gezonde kwaliteit. Wij staan voor op en top veilige isolatiematerialen die bijdragen aan een veilig en comfortabel woongenot. Waarmee mogen we jou van dienst zijn?

Het belang van goede brandveilige isolatie

Je woning is de plek waar je je thuis wilt voelen, met zoveel mogelijk comfort in een gezonde en veilige leefomgeving. Dat begrijpen we bij BouwGezond als geen ander. Juist daarom kun je bij ons terecht voor veilige, duurzame en gezonde isolatiematerialen. Ongeacht, of je nu je buitengevel isoleren wilt, je gevel binnen, je spouwmuur, je dak of je vloer. Wij hebben ons hierbij gefocust op alle aspecten die niet alleen bijdragen aan optimaal wooncomfort, maar ook het gevoel van veiligheid vergroten. Brandgevaar is een van de grootste veiligheidszorgen die mensen thuis hebben. Daarom kun je bij BouwGezond te kust en te keur aan brandvrije isolatie van topkwaliteit in buitengevelisolatie, spouwmuurisolatie, dakisolatie en vloerisolatie.

Brandveilige isolatie met de beste materialen

Er valt bij BouwGezond veel te kiezen op het gebied van duurzame en gezonde isolatiematerialen. Ditzelfde geldt voor brandvrije isolatie. Vaak ligt de focus bij het isoleren van een woning op de verlaging van de energierekening. Dat is dan ook zeker wat onze isolatiematerialen je bieden. Maar daarnaast hechten wij ook veel waarde aan het creëren van het optimale veiligheidsgevoel door brandveilige kwaliteiten in onze isolatiematerialen. Een uitgelezen voorbeeld hiervan is onze isolatiestuc. Hierbij kun je kiezen uit perliet isolatiestuc en Aerogel isolatiestuc.

 

Perlit Plus isolatiestuc voor optimale brandveilige isolatie

Perliet isolatiestuc heeft naast de brandvrije isolatie ook de kwaliteit dat het de ideale oplossing biedt tegen koude muren. Tegelijkertijd creëer je met perliet isolatiestuc meer ruimte. Hoe dit komt? Deze stuc heeft een zeer hoge isolatiewaarde in een naar verhouding vrij dunne laag. Om je een idee te geven, perliet is hoog isolerend in een dikte van slechts 5 tot 8 centimeter. Het resultaat is droge en warme muren, met daarbij een gezond binnenklimaat. Wil je dat je woning of pand voldoet aan de meest extreme brandveiligheidseisen? Dan kies je voor Perlit Plus isolatiestuc. Perliet heeft de unieke kwaliteit dat het absoluut onbrandbaar is. Verder is het volledig ecologisch en kun je het zowel binnen als buiten toepassen.

 

Brandveilige isolatie met Aerogel isolatiestuc

Voor optimale brandvrije isolatie is perliet isolatiestuc onze favoriet. Maar ook onze Aerogel isolatiestuc biedt veel voordelen op velerlei vlakken. Breng je Aerogel isolatiestuc aan op je binnenmuren, dan zorg je gegarandeerd voor een aangenaam en gezond binnenklimaat van je woning of kantoor. Je werkt dit isolatiestucsysteem af met een laag kalkstuc waarop silicaatverf wordt aangebracht. Daarmee creëer je een damp-open systeem wat zorgt voor optimale vochtregulatie. Een bijkomend voordeel van kalkstuc is dat het de eigenschap heeft om giftige stoffen uit de lucht op te nemen.

 

Naast isolatiestuc ook andere soorten brandveilige isolatie

Naast de Perlit (Plus) isolatiestuc en Aerogel isolatiestuc, heeft BouwGezond nog veel meer brandvrije isolatie in het assortiment. Zo verdient ook onze gespoten Perlit (Plus) isolatie de absolute aanbeveling, evenals het perliet granulaat voor vloerisolatie. Meer weten over de brandveilige kwaliteiten van ons isolatiemateriaal? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 20:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday