T 0031 (0) 85 066 1200 info@bouwgezond.nl

Kies ook voor duurzame bodemisolatie van je kruipruimte

Is je vloer niet geschikt voor isolatie of wil je je vloer isoleren in combinatie met bodemisolatie? Neem dan gauw een kijkje op de site van BouwGezond. Wij zijn specialist in het duurzaam isoleren van vloeren en bodems, maar ook jouw partner in spouwmuurisolatie en het isoleren van daken en gevels. Daarbij focussen we ons uitsluitend op isolatiematerialen die duurzaam en gezond zijn. Dit betekent dat je bij BouwGezond verzekerd bent van een fors lagere energierekening en tegelijkertijd je wooncomfort aanzienlijk verhoogt. Waarmee mogen we jou van dienst zijn?

Bodemisolatie van je kruipruimte of vloerisolatie

BouwGezond biedt jou alle denkbaar mogelijke isolatievormen. Of dit nu om buitenisolatie gaat, of isolatie voor binnen. Om een zo optimaal mogelijk binnenklimaat te realiseren, heb je bij ons de keuze uit spouwmuurisolatie, dakisolatie van binnenuit en vloerisolatie. Daarnaast hebben we eveneens uitsluitend duurzame en gezonde isolatiematerialen in ons assortiment voor bodemisolatie. Bodemisolatie wordt vaak geadviseerd wanneer vloerisolatie niet mogelijk is. Denk dan bijvoorbeeld aan kruipruimtes die ontoegankelijk zijn of lager dan circa 35 centimeter.

Optimale isolatiewaarde met bodemisolatie van de kruipruimte

Vloerisolatie geeft je hogere isolatiewaarden dan bodemisolatie, maar soms is vloerisolatie simpelweg niet mogelijk. Wil je voor optimale isolatiewaarden gaan en behoort vloerisolatie wel tot de mogelijkheden? Kies dan voor de combinatie van het isoleren van de bodem van je kruipruimte en het isoleren van je vloer. Je zult aangenaam verrast worden door allereerst de forse besparing op je energierekening en daarnaast de verhoging van je woon- of werkcomfort. Wil je weten of jouw woning of bedrijfspand geschikt is voor een gecombineerde isolatievorm? Neem dan vandaag nog contact op met BouwGezond voor een advies op maat.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 20:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday