T 0031 (0) 85 066 1200 info@bouwgezond.nl

Duurzaam en gezond je betonnen vloer isoleren

Op zoek naar een duurzame en gezonde manier om je betonnen vloer te isoleren? Een manier bovendien, die voor een aanzienlijke verlaging van je energierekening zorgt? Bij BouwGezond ben je hiervan verzekerd. Wij bieden je namelijk enkel en alleen duurzame en gezonde materialen op het gebied van vloerisolatie. Maar daar blijft het niet bij. Ook voor spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie ben je bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring en veelzijdige kennis op het gebied van duurzame isolatie, weten wij als geen ander hoe we een optimale verhoging van je isolatiewaarden kunnen realiseren.

Je betonnen vloer isoleren met BouwGezond

Vloeren kunnen bijzonder koud aanvoelen, vooral wanneer je een betonnen vloer hebt. Veel warmte gaat dan via de vloer verloren, wat zorgt voor een sterke vermindering van je wooncomfort. Bij BouwGezond hebben we hiervoor de ideale oplossing door voor houtvezel te kiezen bij de isolatie van betonnen vloeren. Daarnaast bieden we ook uitstekende isolatie alternatieven voor bodemisolatie. Deze vorm van isolatie wordt vaak aanbevolen als vloerisolatie niet mogelijk is. Wil je weten of jouw vloer geschikt is voor vloerisolatie of dat je toch voor het isoleren van de bodem moet kiezen? Neem dan contact op met BouwGezond voor een isolatie advies op maat.

Met houtvezel je betonnen vloer isoleren

Bij BouwGezond hanteren we bij vloerisolatie de regel: wat er niet uit kan, hoeft er ook niet in te komen. Dat is zeker ook bij betonnen vloeren aan de orde. Daarom kun je bij ons onder meer kiezen voor houtvezel isolatie platen voor betonnen vloeren. Dit isolatiemateriaal is 100% ecologisch en een op en top circulair isolatieproduct. Daarbij heeft het uiteraard een zeer goede isolerende werking.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 20:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday