T 0031 (0) 85 066 1200 info@bouwgezond.nl

De beste muurisolatie die duurzaam is en gezond

BouwGezond heeft jarenlange ervaring en expertise in alle soorten isolatievormen. Wij weten dus als geen ander wat er voor onder meer de beste muurisolatie nodig is. Behalve dat onze isolatiematerialen gegarandeerd voor een flinke besparing op je energierekening zorgen, doen ze nog veel meer. Zo bieden wij uitsluitend duurzame vormen van isolatie aan, die daarbij voor een verhoogd wooncomfort zorgen. Ook behoren allerlei gezondheidsklachten die bij slechte isolatie aan de orde zijn, met ons isolatiemateriaal voorgoed tot het verleden. Dit betekent dat je ook nog eens een zeer gezond leefklimaat realiseert.

De beste muurisolatie met natuurlijke houtvezel

Een uitgelezen voorbeeld van effectieve isolatie voor muren is houtvezelisolatie. Dit is het alternatief voor weinig duurzame isolatievormen die vaak ook nog eens ongezond zijn. Precies om die reden biedt BouwGezond je naast houtvezelisolatie voor muren ook houtvezelisolatie om bijvoorbeeld je betonnen vloer te isoleren of je dak. Muren maken het grootste deel uit van je woning- of pandoppervlakte. Met houtvezelisolatie zorg je ervoor dat hier geen warmte verloren gaat. Je brengt onze houtvezelisolatie producten eenvoudig aan op je muren. Dit kan zowel van binnenuit als van buitenaf. Beiden worden vervolgens afgewerkt met een isolatiestuclaag.

Onze favoriet: perliet als beste muurisolatie

Systeem Perlit of Perlit Plus behoort tot onze favorieten voor onder andere muurisolatie. Ongeacht, of het nu om je gevel aan de binnenzijde of buitenzijde gaat, of bijvoorbeeld om spouwmuurisolatie. Perliet heeft tal van positieve kwaliteiten. Zo is het zeer brandveilig en verzekert het je van een zeer hoge isolatiewaarde. Kortom, met perliet als isolatievorm creëer je een gezond en op en top veilig woon- en werkklimaat. Daarbij is perliet dampopen en heeft het een optimaal vochtregulerende werking.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 20:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday