T 0031 (0) 85 066 1200 info@bouwgezond.nl

Het beste isolatiemateriaal vind je bij BouwGezond

Op zoek naar het beste isolatiemateriaal dat niet alleen op en top duurzaam is maar ook voor verhoogd wooncomfort zorgt? Dan ben je bij BouwGezond helemaal aan het juiste adres. Wij hebben uitsluitend duurzame en gezonde isolatiematerialen in ons assortiment die een toonbeeld zijn van hoogstaande kwaliteit. Ongeacht, of je nu je spouwmuur wilt isoleren, je vloer, je dak of je gevels: bij BouwGezond vertrouw je op jarenlange kennis en ervaring op het gebied van optimale isolatie. Wil je weten wat wij voor jouw woning of bedrijfspand kunnen betekenen? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op.

Waarom perliet volgens velen het beste isolatiemateriaal is

BouwGezond heeft een ruime keuze aan duurzame en gezonde isolatiematerialen in het assortiment. Perliet is daar een uitgelezen voorbeeld van. Volgens velen behoort dit isolatiemateriaal tot het allerbeste in zijn soort. Voor de beste muurisolatie bijvoorbeeld, wordt regelmatig voor Systeem Perlit of Perlit Plus gekozen. De voordelen van dit systeem zijn dan ook talrijk. Het Perlit/kalkstuc systeem heeft niet alleen een voortreffelijke isolerende werking, maar is ook nog eens volledig onbrandbaar. Daarnaast creëer je hiermee een gezond leefklimaat door de dampopen kwaliteiten en vochtregulerende werking.

Het beste isolatiemateriaal vind je bij BouwGezond

Naast perliet, wordt ook vaak voor houtvezel gekozen als isolatiemateriaal. Denk hierbij onder meer aan dakisolatie. Ook voor bestaande woningen en bedrijfspanden biedt BouwGezond hierin volop keuze. In tegenstelling tot nieuwbouw, wordt bij bestaande bouw van binnenuit gewerkt bij dakisolatie. Zo plaats je heel eenvoudig onze Udi THERM houtvezel isolatie onder je dakbeschot. Werk dit vervolgens af met Udi IN 2CM panelen en je creëert een fantastisch fraaie en gladde afwerking van je dak. Vervolgens kun je hierop stuc aanbrengen of een van onze andere duurzame isolatiematerialen.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 20:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday