T 0031 (0) 85 066 1200 info@bouwgezond.nl

Forse besparing door vloerisolatie

Met vloerisolatie kun je fors besparen op je energierekening. Vooral wanneer je kiest voor de isolatiematerialen van BouwGezond. Bij ons kun je eenvoudig je tussenvloeren isoleren met diverse soorten isolatiemateriaal. Dit zijn Poraver geblazen glaskorrels, perliet granulaat en houtvezel isolatieplaten. Daarbij hebben we zowel houtvezel isolatie op basis van hout op de vloer en betonnen vloeren, als houtvezel isolatie op basis van hout tussen de balken. Wil je weten welke materiaalsoort het meest geschikt is voor jouw vloerisolatie? Neem vandaag nog contact op met BouwGezond en we vertellen je er graag alles over.

Keuze voor Poraver of perliet voor besparing met vloerisolatie

Poraver geblazen glaskorrels zijn slimme isolatiekorrels die van geblazen glas zijn gemaakt. Dit glas wordt niet meer gebruikt om glas te produceren en daardoor is de keuze voor Poraver vloerisolatiekorrels zeer duurzaam. Ook perliet granulaat is een duurzame vloerisolatie keuze en is volgens velen het beste isolatiemateriaal. Dit granulaat is namelijk volledig onbrandbaar en zuiver mineraal. Daarnaast heeft perliet ook nog goede geluiddempende eigenschappen. Verder is het totaal ongevoelig voor vocht en datzelfde geldt voor veroudering.

Besparing vloerisolatie met houtvezel panelen

Of je nu een houten parket- of laminaatvloer hebt of een tegelvloer: onze houtvezel isolatie is voor alle soorten vloeren geschikt. Bovendien realiseer je niet alleen een besparing met deze vloerisolatie, maar creëer je ook een comfortabel leefklimaat. Je kunt de Udi STRONG panelen van BouwGezond bestellen in diverse diktes, te weten 20, 40, 60, 80 en 100 millimeter. Daarnaast kun je deze panelen ook als speciale onderlaag voor je laminaat of parket toepassen, in een dikte van 5 millimeter. Wil je op en top comfort ervaren? Kies dan voor de Udi STRONG vloerisolatie in combinatie met hoogstaande kwaliteit vloerverwarming.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 20:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday