T 0031 (0) 85 066 1200 info@bouwgezond.nl

Belangrijk om isolatie onder je vloerverwarming aan te brengen

Mensen die vloerverwarming hebben zeggen vaak dat ze nooit meer anders willen. Logisch, want een heerlijk comfortabel gevoel maakt zich van je meester met deze verwarmingsvorm. Toch is er een belangrijk aandachtspunt waar niet altijd bij stil wordt gestaan en dat is de isolatie. Juist bij vloerverwarming is de noodzaak voor een goede vloerisolatie namelijk erg groot. Je wilt immers niet dat de warmte hiervan snel verloren gaat. Door te kiezen voor een goede isolatie voorkom je dit niet alleen, maar zul je ook een hoger rendement realiseren én fors besparen op je energienota.

Isolatie onder je vloerverwarming voor optimaal rendement

Vloerverwarming geeft veel warmte af en het is overbodig te noemen dat bij een niet of nauwelijks geïsoleerde vloer veel van deze warmte verloren gaat. Dit heeft tot gevolg dat je maandelijks flinke stookkosten tegemoet kunt zien. Daarnaast is het comfort dat je van vloerverwarming ervaart dan een stuk minder. Bij BouwGezond hebben we daarom duurzame en gezonde isolatiematerialen in het assortiment. Niet alleen voor vloerisolatie, maar ook voor isolatie van het plafond bijvoorbeeld, dakisolatie en uiteraard spouwmuur- en gevelisolatie. Hiermee zorg je voor het meest optimale rendement. Zowel in de reductie van je stookkosten als de verhoging van je wooncomfort.

Isolatie onder je vloerverwarming die duurzaam en gezond is

BouwGezond biedt voor het isoleren van alle constructiedelen – waaronder vloeren – uitsluitend duurzame en gezonde materialen. Energieneutraal wonen en werken voor een duurzame toekomst: dat is waar wij ons op richten. Wil je hier graag meer informatie over? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag welke isolatie- en bouwmaterialen specifiek voor jouw vloerverwarming, dak, gevels of spouwmuur geschikt zijn.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 20:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday